EF KULISSZATITKOK !!

Published : 2019-07-17 19:02:13
Categories : Mode

MIT CSINÁLNAK A KERÉKPÁROSOK A TDF PIHENŐNAPJÁN

Kerekeznek? Alszanak? Tv-t néznek? Milyen is egy tipikus pihenőnap egy profi versenyzőnek a Tour de France -on ? 


Az elsődleges különbség hogy reggel nem szól az ébresztő óra A pihenőnapon egy pihentető edzés, masszázs, szunyókálás és a következő szakasz felderítése a cél. 
Egy nagy 3 hetes versenyen az adott versenysorozat után a versenyzőknek fizikai és mentális helyreállításra van szükségük.

Fizikailag a pihenőnap szabadnapot jelent. A kerékpárosok  egy órát alacsony intenzitású edzéssel töltenek el, általában reggel. Ezt követi egy kávészünet csapattársakkal; egy hosszú szünet, amely segíthet a csapatépítésben.

A versenyzők is gondoskodnak arról, hogy délután legalább egy órán át aludjanak, majd néhány jó minőségű, rizst nem tartalmazó ételt fogyasztanak! A pihenőnap minden egyes versenyző számára eltérő, de általában nagy intenzitáscsökkenést kell elérni. A kerekesek élvezhetik a hosszú masszázst ahol nyújtják a lábaikat.

A pihenőnapon  a versenyzők kellemes perceket szeretnének eltölteni a családjukkal, barátnőikkel, gyerekeikkel és barátokkal. Ezek azok a mentális töltések amik a pihenőnap alatt segíti őket a regenerálódásban. Néhány versenyző  a pihenőnap egy részét is az újságírók előtt töltik.

Nyilvánvaló, hogy a pihenő nap a pihenésé. A teljesítményre nagyon nagy hatással van ki mennyire tudta feltölteni lelki és testi raktárait és az mire lesz elég a következő szakaszon.

Ossza meg ezt a tartalmat