Kona

Published : 2019-09-26 11:15:11
Categories : Mode

A Hawaii Kona tűnhet trópusi paradicsomnak, de évente egyszer egy olyan hely, ahol sportolói dráma és személyes diadal zajlik. Ez az esemény nem más, mint az Ironman világbajnokság októberben. Kona változó éghajlata – szélsőséges szelek, trópusi páratartalom- teszi tökéletessé a helyet a bajnokok teszthelyszínévé. A Vision a kezdetektől Kona versenyszervezésének szerves része volt, amely világszínvonalú triatlonistákat karbonkerekekkel, aero kormányokkal és más alkatrészekkel, például a Metron hidratáló rendszerrel lát el. 

Az új Vision TFA Aerobarral nem kevesebb, mint 6 profi versenyző versenyezhet ebben az évben - Andy Potts, Carrie Lester, Terenzo Bozzone, Cameron Brown, Andrew Starykowicz és Kennett Peterson.

Illesztésileg és aerodinamikailag a Vision TFA a legmegfelelőbben adaptálható, ezért választják ezt a típusú kormányt a Vision pro triatlonistái.

Szélcsatornákban tesztelt kerekeink páratlan aerodinamikát kínálnak, amelyek a lehető legnagyobb előnyt biztosítják sportolóinknak olyan versenyeken, mint például az Ironman Kona.

Fedezd fel a Vision Metron Hydration rendszerét.

Ossza meg ezt a tartalmat