Rólunk

Ciclovation, Prologo,

Pro Road Bike Kft. a CICLOVATION  és a PROLOGO, termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Mi garantáljuk a legjobb termékeket a legjobb árakon. Cégünk kizárólag CICLOVATION és PROLOGO termékek forgalmazásával és szervízelésével foglalkozik. Közvetlen tényleges kapcsolatban állunk anyacégünkkel, termékeink nem egy harmadik fél álltal kerülnek az országba és ez által a felhasználóhoz. Professzionális termékek és professzionális gondviselés jellemez minket. 

  • Csúcs minőségű termékek közvetlenül az importőrtől
  • Legjobb ár-érték arány az CICLOVATION és PROLOGO termékekben. 
  • Garantált gyártói garancia csak nálunk

A CICLOVATION ™ , a HUANGS SMART CYCLING, INC. feltörekvő márkája aminek mi elkötelezett hívei vagyunk, amellett, hogy átfogó, magas minőségű prémium megoldást kínáljon minden olyan felhasználónak aki az országúti vagy túrakerékpározás szerelmese.  

A CICLOVATION ™ – ejtsd: „si-klo-va-shun” – olyan innovatív termékeket testesít meg, amelyek javítják a használhatóságot.

A nevünk mindent elárul – a C a CONSISTENCY, míg a V az ÉRTÉK rövidítése. A C és V egyesülésével a márkánkban ezeknek a tényezőknek a maximalizálására összpontosítunk, amelyek kiemelten fontosak ügyfeleink számára.

A PROLOGO ™ 
A Prologo azzal az ambícióval született, hogy hamarosan a referencianyergek egyik gyártójává váljon a kerékpár versenyzők  és a nagyon nagy választék világában, innovációt és minőséget hozva. Nemcsak a sportolók, hanem a fogyasztók teljesítményének javítása, a termék kényelmének és tartósságának növelése az, ami minden nap vezérel bennünket, és a cél felé vezet. Tíz év alatt kiválóan dolgoztunk azáltal, hogy a kerékpáros világ Szilícium-völgyében helyezkedtünk el, és megváltoztattuk a nyeregről alkotott véleményünket.