A sikeres szezon mögött lévő speciális kiadásaink.

list In: Ciclovation

A sikeres szezon mögött lévő speciális kiadásaink.

A Prologo-nál mindig összekapcsoltuk nevünket és termékeinket az egyes szakágak kerékpáros bajnokaival és tehetségeivel, hogy a lehető legjobb pedálozási élményt fejlesszük ki.

A sikeres szezon mögött lévő speciális kiadásaink.

A Prologo-nál mindig összekapcsoltuk nevünket és termékeinket az egyes szakágak kerékpáros bajnokaival és tehetségeivel, hogy a lehető legjobb pedálozási élményt fejlesszük ki.

A sportolók és a csapatok, akikkel együttműködünk, nem csak a láthatóság szempontjából hasznos „szerződések”, hanem a vállalat szíve, egy további tényező, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tovább lássunk , hogy minden nap izguljunk, és teljesen megértsük, mit jelent megtapasztalni a kerékpár .

Együtt szenvedünk a futókkal, szívvel a torkunkban tévézve vagy a célegyenesben osztozunk az örömökben és a bánatokban.

Számunkra a biciklizés nem csak verseny, izzadás és izzadság, hanem mindenekelőtt azok az érzelmek, amelyeket a futók átélnek és emlékeznek ránk.

Emiatt, ha egy futó fontos eredményt ér el , különkiadással együtt ünnepeljük meg, hogy konkretizáljuk hálánkat, és alkossunk egy olyan szimbólumot, amely emlékezteti a sportolót és az egész világot, hogy mit lehet elérni elkötelezettséggel és odaadással.

Megtettük Contadorért, Saganért, Flandria után Alberto Bettiolért és még sokan másokért.

Pauline Ferrand Prevot, a párduc a trófeák után.

A magát vadászpárducként, elegáns, de határozott ” definiáló Pauline a világbajnok szivárványmezével kezdte szezonját, majd európai színekkel ruházta fel Palmares-ét.

Az eklektikus és multidiszciplináris sportoló Pauline számtalanszor viselte a nemzeti és a világ színeit a különböző szakágakban, amelyekkel szembesül, a Roadtól az MTB-n át az XC-ig. Néha akár egyszerre is.

Ennek az abszolút tehetségnek a megünneplésére a Prologue és a BMC egyedi grafikákat fejlesztett ki, amelyeket az olasz „No Curves” művész alkotott meg és készített, hogy kiegészítse Pauline négy- és kétütemű keretét és nyergét.

Egy új, agresszív, de elegáns stílus az egyedi személyiség megünneplésére. Amint azt a BMC is megerősítette, a grafika öt érdekességet tartalmaz:

  • Az összes kontinenst reprezentáló szivárványcsíkok színvilága Pauline tüzes karaktere.
  • Nem csak a kerékpárok természetes terepe felé mutatunk rá, a lefelé tartó cső és az üléscső találkozásánál megjelenő hegyek jelentik a BMC új kihívását, a sport hullámvölgyeit és azt, hogy milyen könnyű váltani közöttük.
  • A fejcsövön lévő párduc Pauline-t szimbolizálja: kívülről szuper nyugodt, de belső szemcséjű, amely készen áll a verseny napján.
  • A BMC logó hű marad a DNS-hez az alsó csövön, de mellette Pauline a lánctartón és egy diszkrét NO CURVES felirat.
  • Az UCI világbajnok zenekarokkal való teljes megfelelés biztosítása megérte némi munkát, és jól illeszkedik a NO CURVES szalagművészeti megközelítéséhez. Mindegyik szalag 8 mm széles.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December